LEXYA – life through my green eyes

May 20, 2009

Dimineata de Mai

Filed under: Ganduri — lexya @ 9:28 pm

 scorpion

Sunt ganduri disparate, fragmentate… nimeni nu stie mai bine ca mine despre capacitatea unui Scorpion de a se pierde in propriile foruri interioare. E ca o cadere in abis fara coarda. Lumina sperantei licureste din ideea ca, asa cum apare abisul din neant, tot asa poate exploda fericirea.

Suntem fiinte scindate de valori controversate. Ni se inverseaza polii si ne trezim, singuri, la rascruce. Salasuiesc in noi adevarate lumi paralele.

O poveste suntem … Cea mai frumoasa si cea mai urata. Se simte totul prin porul pasiunii. Paradoxal, de o sinceritate dureroasa, intotdeauna e ceva de pastrat doar pentru tine. Un sambure de mister numai al tau. O nebunie personala. N-ar intelege nimeni oricum …

Un gand te poarta pe-o frunza departe … acela pe care nu-l poti discuta cu nimeni. Te ucide si te naste in acelasi timp. Nu poti dormi, nu poti manca, nu te poti concentra, e o stare de nestare ce te dezintegreaza si energizeaza. Te pierzi sau te regaseti?

Ti-am sarutat pulsul intr-o noapte, iar “dimineata m-a gasit in bratele tale”. Doi straini, in lumi diferite, care nu-si cer nimic …

Unde au disparut reperele? De fiecare data cand incep sa simt fericirea ma intristez. E ca un presentiment sumbru ca se termina repede si imi vine sa fug. Sa nu mai apuc sa vad cum se termina. E ca o teama ca se plateste prea scump sau n-as suporta.

Si fug …

Spre orizont, spre alte lumi, imbratisand fantome.

Si las in urma ganduri disparate, fragmentate ….

Advertisements

1 Comment »

  1. te pup.

    Comment by ana mica — May 26, 2009 @ 2:06 pm | Reply


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: