LEXYA – life through my green eyes

March 19, 2010

Aventuri cu Polo

Filed under: Franturi de viata — lexya @ 6:39 pm

Din capitolul Vineri seara, numai mie mi se poate intampla 🙂

Plec de la birou in mare graba sa ies la cafea cu 2 prietene. Ies de pe strada neasflaltata si plina de gropi din nenorocita de Pipera. Nu fac 50 de m si masina trage brusc dreapta. Ca orice incepator care se respecta, dau in sperieti, pun avarii, opresc … mare pana!

Zeci de ganduri in cateva secunde: l-am rugat pe var’miu acum un an sa ma invete sa schimb o roata – nu am avut timp; am vorbit cu Cristina saptamana trecuta si imi povestea de pana ei :); de 2 saptamani ma gandesc cum ar fi sa fac pana, eu care o zana blonda si atehnica tremur la orice idee cum ca Polo n-ar functiona.

Boon trag aer in piept, aprind o tigare si imi imaginez trusa din portbagaj. Sun o prietena care nu are cu ce sa ma ajute. In timpul asta, trece pe langa mine in mare viteza un prieten care pune avarii de salut si fuge mai departe. Ma gandesc ca daca n-a sunat el in urmatoarele 3 minute, probabil are treaba si e inutil sa-l mai sun eu. Ma uit la fusta, tocuri si renunt la ideea de a incerca singura.

Pun din nou mana pe telefon si ma intreb pe cine sa sun… si sa fie suficient de nebun incat sa vina dupa mine Vineri in haosul asta de Bucuresti. Imi vine in minte prince charming din adolescenta, un dement de prieten cu sanse minime de a ma putea ajuta. Il sun pe Ady convinsa fiind ca nu are ce sa-mi faca oricum. Am uitat pentru o secunda capacitatea unui scorpion de a sari ca ars atunci cand cineva needs help.

Apare in jumatate de ora, cu parintii pe care ii plimba dupa el de 2 zile prin Bucuresti :)) Dupa 12 ani, o ideala ocazie de a-i cunoaste familia cuiva. Inghit mistourile de rigoare, mi se schimba roata de catre el padre, vorbesc cu mama care e suparata ca ii pleaca baiatul la MBA intr-o alta tara, multumesc, pup si plec mai departe. Ies in Sos. Petricani complet blocata … si eu si soseaua …

Ajung acasa dupa 2 ore si ma intreb… de ce nu m-am nascut baiat? A da, stiu! pentru ca anumite lucruri ar fi fost mai usoare si mie imi place viata cu complicatii :))

P.S. Acum stiu sa schimb o roata, dar nu am convingerea ca as avea forta sa scot rezerva din portbagaj :))

Advertisements

Leave a Comment »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: